اخبار
زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز

بمناسبت هفته جهانی ایدز

به گزارش روابط عمومی,صبح امروز و به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه ام البنین نواخته شد.در این مراسم که با حضور مدیر محترم شبکه بهداشت ودرمان ، رئیس محترم مرکز بهداشت  و جمعی ازکارشناسان محترم واحدها مرکز بهداشت  ورئیس محترم آموزش وپرورش شادگان وهئیت همراه برگزار شد. بعد از تلاوت کلام الله مجید ، دکتر پرویز میرزایی ومهندس بهمنی نکاتی را در مورد این بیماری به صورت ساده و مفید برای دانش آموزان توضیح دادند.
تعداد بازديد اين صفحه: 178675
تعداد بازديد کنندگان سايت: 26422979 تعداد بازديد زيرپورتال: 427186 اين زيرپورتال امروز: 1064 سایت در امروز: 45401 اين صفحه امروز: 156