اخبار
زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز

بمناسبت هفته جهانی ایدز

به گزارش روابط عمومی,صبح امروز و به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه ام البنین نواخته شد.در این مراسم که با حضور مدیر محترم شبکه بهداشت ودرمان ، رئیس محترم مرکز بهداشت  و جمعی ازکارشناسان محترم واحدها مرکز بهداشت  ورئیس محترم آموزش وپرورش شادگان وهئیت همراه برگزار شد. بعد از تلاوت کلام الله مجید ، دکتر پرویز میرزایی ومهندس بهمنی نکاتی را در مورد این بیماری به صورت ساده و مفید برای دانش آموزان توضیح دادند.
تعداد بازديد اين صفحه: 148379
تعداد بازديد کنندگان سايت: 20491122 تعداد بازديد زيرپورتال: 309697 اين زيرپورتال امروز: 231 سایت در امروز: 11539 اين صفحه امروز: 126