زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز

بمناسبت هفته جهانی ایدز

به گزارش روابط عمومی,صبح امروز و به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه ام البنین نواخته شد.در این مراسم که با حضور مدیر محترم شبکه بهداشت ودرمان ، رئیس محترم مرکز بهداشت  و جمعی ازکارشناسان محترم واحدها مرکز بهداشت  ورئیس محترم آموزش وپرورش شادگان وهئیت همراه برگزار شد. بعد از تلاوت کلام الله مجید ، دکتر پرویز میرزایی ومهندس بهمنی نکاتی را در مورد این بیماری به صورت ساده و مفید برای دانش آموزان توضیح دادند.
تعداد بازديد اين صفحه: 144948
تعداد بازديد کنندگان سايت: 20225714 تعداد بازديد زيرپورتال: 305184 اين زيرپورتال امروز: 76 سایت در امروز: 142 اين صفحه امروز: 8