زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه به مناسبت هفته جهانی ایدز

بمناسبت هفته جهانی ایدز

به گزارش روابط عمومی,صبح امروز و به مناسبت هفته جهانی ایدز زنگ سلامت در مدرسه دخترانه ام البنین نواخته شد.در این مراسم که با حضور مدیر محترم شبکه بهداشت ودرمان ، رئیس محترم مرکز بهداشت  و جمعی ازکارشناسان محترم واحدها مرکز بهداشت  ورئیس محترم آموزش وپرورش شادگان وهئیت همراه برگزار شد. بعد از تلاوت کلام الله مجید ، دکتر پرویز میرزایی ومهندس بهمنی نکاتی را در مورد این بیماری به صورت ساده و مفید برای دانش آموزان توضیح دادند.
تعداد بازديد اين صفحه: 179891
تعداد بازديد کنندگان سايت: 26879873 تعداد بازديد زيرپورتال: 437497 اين زيرپورتال امروز: 825 سایت در امروز: 38521 اين صفحه امروز: 59