اخبار
تودیع و معارفه رئیس بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان برگزار گردید. تودیع و معارفه رئیس بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان برگزار گردید.

بنا به گزارش مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان(کاظم زارعی) :
روزگذشته مراسم تودیع آقای دکتر مهران غنوی و معارفه آقای دکتر صالح واعظی با حضور جمعی از پرسنل زحمتکش بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان در محل سالن کنفرانس برگزار گردید.
مراسم با تلاوتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید.در ابتدا دکتر غنوی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شادگان از زحمات پرسنل بیمارستان با توجه به اینکه ایشان قبلا ریاست بیمارستان را بعهده داشتند، تشکر و قدردانی نمودند.ایشان در ادامه بیانات خودخواهان همکاری و همیاری بیشترو مضاعف پرسنل با دکتر واعظی سرپرست جدید بیمارستان شدند.
دکتر غنوی ضمن قدردانی از دکتر واعظی که قبول زحمت نمودندو مسئولیت بیمارستان شهرستان را متقبل شدند ایشان رااز پزشکان متدین و متعهد و آشنا به سیستم مدیریتی و از فارغ التحصیلان نمونه و برتر دانشکده علوم پزشکی اصفهان معرفی نمودند.دیگر سخنران این برنامه دکتر واعظی بودند که ایشان هم ضمن تشکر و قدردانی از حضورپرسنل در این برنامه در خصوص اهداف و چگونگی ارائه خدمات درمانی بیشتر به مردم شریف شادگان مطالبی بیان نمودند.در خاتمه ابلاغ کتبی دکتر واعظی بعنوان سرپرست بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان توسط سرپرست شبکه بهداشت به ایشان تقدیم گردید.
منبع: روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان
بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 207617
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103536664 تعداد بازديد زيرپورتال: 792151 اين زيرپورتال امروز: 357 سایت در امروز: 201787 اين صفحه امروز: 28