منو اشيا عمودي
ورود
1397/9/18 یکشنبه
جلسه گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان
جلسه گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور رئیس این دانشکده برگزار شد.

.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این جلسه علاوه بر دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر هنگامه پروین، معاون توسعه مدیریت و منابع و جمعی از مدیران مرتبط با حوزه گردشگری سلامت حضور داشتند.

مباحثی همچون صدور مجوز برای شرکت‌های توریسم درمانی، تقویت سایت‌های بیمارستانی، تعیین رشته‌های تخصصی گردشگری سلامت، تشکیل کارگروه توریسم درمانی، تعیین بسته‌های درمانی و تعرفه‌ها، سرمایه‌گذاری بیمارستانی در حوزه گردشگری سلامت و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

دکتر سلمان‌زاده در این جلسه اظهار داشت: ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگری سلامت در منطقه وجود دارد و این موضوع به سود کل منطقه است.

وی بر موضوع آموزش تخصصی نیروها برای تقویت موضوع توریسم درمانی تاکید کرد و گفت: امکانات موجود در منطقه باید به گردشگران معرفی شود و به منظور رسیدن به آمادگی لازم نیازمند بازنگری زیرساخت‌ها هستیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: تعیین بسته‌های تخصصی و انجام تبلیغات گسترده در جذب گردشگر حوزه سلامت تاثیر بسیاری دارد و باید در این مقوله فعالیت جدی داشته باشیم.

بیشتر